Понеделник, 02 Сеп 2024
    
Бургас

Кметът Димитър Николов отличи бургаските таланти по спортни танци Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева

  02.09.2024 17:19  
Кметът Димитър Николов отличи бургаските таланти по спортни танци Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева

 

Кметът Димитър Николов отличи състезателите по спортни танци от Клуб „Бургас 75“ Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева за постигнатите от тях големи успехи.

Състезателната двойка е шампион на България в категорията за юноши младша възраст.

На най-престижния в света открит шампионат, който се проведе в Щутгарт – Германия, Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева завоюваха 2 златни и 1 бронзов медала в дисциплините многобой, стандартни и латиноамерикански танци. Състезанието е от най-висок ранг в бранша.

„Това е изключителен успех за спортните танци и е потвърждение за класата и високото ниво на бургаската школа. Продължавайте с много труд и голямо сърце да печелите още големи награди. Бургас се гордее с вас!“, каза при срещата със спортистите Димитър Николов.

Младата двойка бе водена от председателя на КСТ „Бургас 75“ Андрей Тодоров. На срещата присъстваха още зам.- кметът по спорт и туризъм Манол Тодоров и началникът на отдел „Спорт“ Веселина Деведжиева.

През тази състезателна година Кристиян и Мартина имат спечелени 8 международни турнира на Световната федерация по спортни танци.

   

 


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
 Бойко Борисов  от Бургас:  Партиите да се оправят вътре в тях, а не през институциите
  02.09.2024 12:35      

Моят апел е партиите да се оправят вътре в тях, а не през институциите. Това заяви председателят