Сряда, 18 Сеп 2024
    
Бургас Спорт

В неделя ще се състои за седми път Бургас Рън

  11.09.2024 12:36  
В неделя ще се състои за седми път Бургас Рън

Тази неделя, 15 септември, стартира дългоочакваното седмо издание на Бургас Рън пред емблематичното Морско казино в Бургас. Ежегодното събитие, което вече се е превърнало в обичана традиция за града, обещава да предложи уникално преживяване за всички участници. Регистрираните състезатели вече са над 600.

Утре, 12 септември, е последният ден за онлайн регистрация, като остават ограничен брой места.

Тази година събитието предлага трасе с дистанция 10 км, което ще премине през сърцето на града и ще предложи на участниците нов поглед върху красотата на Бургас. Част от главните пътни артерии на града ще бъдат временно затворени за движение, осигурявайки безопасна атмосфера за всички бегачи. Независимо дали целта е лично постижение или просто приятно време с приятели и семейство, Бургас Рън предлага нещо за всеки.

Участниците могат да очакват оживена атмосфера, музика, добро настроение и вълнението да бъдат част от една растяща традиция. Темата тази година, „Първите седем години са най-важни“, символично подчертава развитието на събитието през първите му седем години.

„Щастливи сме да видим толкова много регистрирани участници и с нетърпение очакваме да посрещнем още повече в деня на състезанието. Вярваме, че тази година събитието ще предложи уникален поглед към нашия красив град и ще предизвика участниците по нов начин.“, споделят организаторите на събитието.

За Бургас Рън: Бургас Рън е ежегодно събитие за бягане, организирано в Бургас. От създаването си преди седем години, състезанието се е утвърдило като една от най-очакваните традиции в града, привличайки атлети, семейства и туристи. Събитието се фокусира върху популяризирането на здравословния начин на живот, общностната ангажираност и насладата от уникалния пейзаж на морския град. Подкрепяно от Община Бургас и програмата Еразъм+ Спорт, целта на събитието е да насърчи хора от всички възрасти и ниво на подготовка, които да предизвикат себе си и да се насладят на ползите от движението.

Контактна информация: Екип Бургас Рън
Имейл: [email protected]
Телефон: +359 887 819 125
Уебсайт: www.burgasrun.bg