Сряда, 16 Oct 2024
    
Спорт

Броени дни ни делят от деветото издание на турнира по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас

  08.10.2024 14:10  
Броени дни ни делят от деветото издание на турнира по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас

Голямата награда е билети за футболния мач от Лига Европа между Лудогорец и Атлетик (Билбао), транспорт и нощувки в Разград

Остават броени дни до традиционната футболна надпревара за купата на БМФ Порт Бургас 2024. Турнирът по мини футбол ще се проведе тази събота, 12 октомври, в Спортен комплекс „Диалог 359 Арена”, парк Езеро от 10 часа.  Заявките за участие достигнаха своя лимит – 12 отбора с младежи на възраст от 16 до 18 години  ще мерят сили на терена тази година. Турнирът е напълно безплатен за участниците, като единствените условия са да сформират свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, както и да не са действащи футболисти от А и Б група. Футболните фенове ще могат да наблюдават срещите на живо, както и онлайн във Фейсбук страницата на информационен сайт „На брега” – https://www.facebook.com/nabrega.bg – медиен партньор на събитието.

120 млади футболисти ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа между Лудогорец и Атлетик (Билбао), който ще се играе на 7 ноември 2024 г. на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно, както и нощувки.

Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.

БМФ Порт Бургас АД е концесионер на пристанищните терминали „Бургас Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 г. и оттогава активно присъства в обществения живот на града. Дружеството организира и изцяло финансира традиционния футболен турнир, който за 9 години успя да се превърне в истински спортен празник, чакан с огромен интерес. Успешното развитие на спортната инициатива в годините доказва, че  БМФ Порт Бургас АД постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Иван Лечев за Кирил Маричков: Паднал е по лице от метър и половина височина
  12.10.2024 11:50      

През последната година е имало няколко подобни инциденти на сцената с Маричков