Неделя, 01 Сеп 2024
    
Бургас

Спектакълът „Споделени дълбини“ ви очаква на 5 септември в КТК „Ченгене скеле“

  24.08.2024 12:31  
Спектакълът „Споделени дълбини“ ви очаква на 5 септември в КТК „Ченгене скеле“

 

Цяла плеяда любими актьори и музиканти обединяват творческия си талант за едно различно и много бургаско събитие. На 5 септември (четвъртък), от 20.30 ч., откритата сцена на Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ ще бъде вселена на музика и поезия. Спектакълът „Споделени дълбини” е едно красиво потапяне в най-дълбокото на човешката същност. Там, където знаем, че съществуваме споделено и смислено. Там, където срещаме онзи, който знае от какво сме направени.

На най-романтичната сцена в Бургас – Ченгене скеле, заедно с актьорите Пепа Николова, Тони Минасян и Никола Парашкевов ще преживеем думите на Ваньо Вълчев, Динко Динков, Яна Вълчева, Иван Гогов, Самуел Мануелян. За красивата бургаска атмосфера ще допринесе музиката на талантливите Иван Гогов, Деан Вълев-Дишо, Самуел Мануелян и Неви Мирков. И ще си припомним, че ако нямаш с кого да споделиш морето, да споделиш щастието си - нямаш никакво море, нямаш никакво щастие...

Събитието е с вход свободен. Специално за него можете да се насладите на разходка с кораб до КТК „Ченгене скеле“. Отплаването ще бъде от 19.00 ч. от Магазия 1, като е необходимо да направите резервация на телефон 0882 004 124. Билетите за морската разходка са със стандартна цена за пътуване от 18 лв. Отплаването обратно ще бъде след финала на спектакъла около 10.30 ч.

Не пропускайте „Споделени дълбини” на 5 септември, от 20.30 ч., на сцената на „Ченгене скеле” с чаша вино, точно след най-красивия морски залез! Със специалното участие на д-р Лорис Мануелян!

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.