Понеделник, 02 Сеп 2024
    
Бургас

Спортното училище откри учебната година за 52-ри път

  02.09.2024 16:52  
Спортното училище откри учебната година за 52-ри път

Спортното училище „Юрий Гагарин“ откри учебната година за 52-ри път. Специален гост на откриването на учебната година бе доц. Стоян Андонов – зам.-министър в Министерство на младежта и спорта , който приветства учениците и учителите с пожелание за успешна учебно-тренировъчна година. Поздравителен адрес от името на началника на Регионалното управление по образованието в Бургас прочете Павлина Алексиева - старши експерт.

Манол Тодоров – зам.-кмет „Спорт и туризъм“ към Община Бургас , който е и възпитаник на училището, също поздрави и мотивира учениците за успешна учебна година.

Празникът на Спортното училище уважиха още Атанас Атанасов – представител на Министерството на спорта за област Бургас, спортисти, общественици и други.

„Днешният ден е празник на усмихнати, красиви и талантливи млади хора, изпълнени с мечти и амбиции да покоряват спортните върхове, както в страната, така и в чужбина. Денят бе специален и много емоционален за най-малките ученици, които прекрачиха прага на училището за първи път. Петокласничката Никоела Овчарова поднесе приветствие от името на всички новоприети ученици в Спортното училище. Гласът на първия училищен звънец възвести новото начало за малките, но и би за последен път за учениците от 12 клас“, заяви директорът Янчо Стойчев.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
 Бойко Борисов  от Бургас:  Партиите да се оправят вътре в тях, а не през институциите
  02.09.2024 12:35      

Моят апел е партиите да се оправят вътре в тях, а не през институциите. Това заяви председателят