Сряда, 16 Oct 2024
    
Любопитно Общество

Тони Димитрова с емоционално послание в подкрепа за кучето Боби от Русе

  09.10.2024 10:49  
Тони Димитрова с емоционално послание в подкрепа за  кучето Боби от Русе

Не търсете “маркови” кучета! Марката минава от мода! Обичта - никога!

 

Тони Димитрова отправи емоционално послание в подкрепа на приюта за бездомни животни в Русе.

Популярната българска певица Тони Димитрова сподели трогателни думи за своето посещение в приюта за бездомни животни в град Русе. В личния си профил във Facebook, изпълнителката описа вълнуващата си среща с едно от кучетата в приюта и призова хората да осиновяват животни от подобни места, вместо да търсят породисти домашни любимци.

В публикацията си Димитрова разказва за срещата си с куче на име Боби: "Боби, дали ме хареса, мило момче? Какво ли си каза: 'Прегръщаш ме, целуваш ме, говориш ми, снимаш се с мен, а после си тръгваш за Бургас, и там ще прегръщаш твоята бяла и голяма щастливка Рая! Да, тя имаше късмет, хвърлена в калта и дъжда, да я вземеш, а аз, останах с моето братче (или сестриче), другите две умряха! И чакам някой като теб да ме заобича, и да ме вземе! И аз ще имам само него, само него ще обичам! Той ще е целият ми свят!'"

Певицата изрази възхищението си от инициативата на кмета на Русе Пенчо Милков и неговия екип за намиране на дом на бездомните животни: "Благородното начинание на кмета Пенчо Милков и неговият екип да им се намери дом, тук или извън България, което заслужава поклон!"

Димитрова подчерта, че в приюта се намират 1050 кучета, чакащи своя нов дом. Тя призова хората да обмислят осиновяването на животно от приюта, вместо да търсят породисти домашни любимци: "Не търсете '"маркови" кучета! Марката минава от мода! Обичта - никога!"

 


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
Цончо Ганев: „Възраждане“ е единственият гарант за мир
  16.10.2024 10:18      

Опасността от разрастване на военните конфликти в Украйна и в Близкия Изток и въвличането и на Бъ