Петък, 27 Сеп 2024
    
Бургас Култура

Владимир Зомбори, Геро, Стефка Янорова снимат филм на Зорница София на Ченгенето

  13.09.2024 12:59  
Владимир Зомбори, Геро, Стефка Янорова снимат филм на Зорница София на Ченгенето

Ченгене скеле ми взе  сърцето още когато го  видях за първи път. Колоритни хора като никои други. Страстта, с която живеят ме вдъхновява. Такъв декор е мечта за случвания съкровени и за сюжета на новия ми филм“. Това сподели режисьорът и сценарист на филма „Три килограма щастие„ Зорница София.

Талантливата дама се срещна с журналисти на  снимачната площадка -Рибарското селище, пристигайки с екипа си на лодка по  ръкавите.

„Има ли любов, има ключ за всички проблеми, дори извън писаните правила.“. Това е най-важното послание на филма, смята Зорница София. Според нея той ще отвори много дискусии за теми , които са спорни, неудобни, премълчавани.

 "Сигурна съм, че наистина през следващата година ще бъдем зрители на една вълнуваща премиера", коментира по време на нетрадиционното представяне "на терен" зам.-кметът по култура Диана Саватева.

На срещата  присъстваха още  актьорите Владо Зомбори и Дария Симеонова.

Филмът  се реализира с финансовата подкрепа на общински фонд „Култура“.

Сценарият е на Зорница-София съвместно с Виктория Пенкова и Петър Делчев. В главните роли във филма влизат - Дария Симеонова, Владимир Зомбори, Стефка Янорова и Герасим Георгиев (Геро).