Събота, 26 Oct 2024
    
ИЗБОРИ 2024

От „Възраждане“ казаха „Дайте шанс на мира“ с протесна акция в Бургас

  22.10.2024 10:43  
  От „Възраждане“ казаха „Дайте шанс на мира“ с протесна акция в Бургас

 

Бургаската структура на „Възраждане“ се обяви в подкрепа на мира по време на национална акция, която се проведе в общо осем български града. Симпатизанти и членове на политическата формация се събраха снощи пред сградата, която е символ на държавата в региона – областната администрация. 
Повод за това са непрекъснатите опити от страна на управляващите да ни въвличат все по-сериозно във военния конфликт между Русия и Украйна, както и опасността, която се разраства лавинообразно в Близкия Изток. 

„Възраждане“ е единствената политическа сила, която защитава мира. Ние сме на мнение, че България не трябва да бъде въвлечена във военни действия. Конфликтът в Близкия Изток може да доведе до огромна бежанска вълна, която да ни залее“, посочи кандидатът за народен представител Борис Аладжов. 

„Няма значение в коя точка на света се провеждат военни действия. Никоя бомбардировка не е в полза на човечеството. Няма значение дали това се случва в Украйна, Ливан или Палестина, войната е нещо лошо и България трябва да подкрепя мира и мирните преговори“, добави кандидатът за народен представител Звезделина Каравелова. 
В следващото Народно събрание „Възраждане“ ще продължи да отстоява с всички сили и законови механизми мира и да се противопоставя на всички опити страната ни да бъде въвлечена във военни конфликти. 

Сред протестиращите бяха забелязани и палестинци, живеещи в Бургас.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
Звезделина Каравелова: Нужни са инвестиции в инфраструктурата и в малките населени места
  23.10.2024 10:18      

При сериозен интерес от страна на гражданите премина отворената среща на кандидата за народен пре